Napunite čašu ovim i ostavite je da odstoji 24 sata: U njoj ćete pronaći odgovor na pitanje da li u vašem domu ima negativne energije

05.07.2022

07:30

0

Autor: Z.A.S.

Postupak ponavljajte svakodnevno, sve dok tečnost u njoj ne ostane prozirna

Napunite čašu ovim i ostavite je da odstoji 24 sata: U njoj ćete pronaći odgovor na pitanje da li u vašem domu ima negativne energije
minh-pham-OtXADkUh3-I-unsplash - Copyright Unsplash

Sigurno ste nekada čuli za pojam negativne energije. Zapravo, svako od nas poseduje sopstvenu energiju, a ona se zadržava na mestima na kojima boravimo, kao i u predmetima koje koristimo. Različite energije posebno se susreću u našim domovima, jer u njima boravimo, ali u njemu borave naši članovi porodice, ili gosti.

Energija kruži, a dom, ipak, složićete se, treba da predstavlja oazu mira i sreće. Kada god neko uše u naš dom, unese određenu količinu kao i vrstu energije. Neko unese pozitivnu, a neko negativnu energiju. Negativna, naravno, nije dobra i čest je uzrok stresa, loših osećanja, ali može da prouzrokuje i zdravstvene i finansijske probleme.

Unsplash
 

Brojne tehnike, prema verovanjima, pomažu da se utvrdi da li unutar zidova među kojima živimo postoji negativna energija. Ona za koju vam je potrebna čaša vode, jedna je od najjednostavnijih.

Šta je potrebno da uradite?

Uzmite providnu čašu i nju stavite morsku so u količini koja će zauzeti trećinu čaše. Nakon soli, naspite jednu trećinu hladne vode, a zatim i trećinu alkoholnog sirćeta. Zatim čašu stavite u sobu u kojoj mislite da postoji mogućnost da se sakupila negativna energija.

Nakon što čašu budete postavili neka je niko ne dira naredna 24 sata. Ukoliko je, nakon isteka ovog vremenskog perioda, tečnost u čaši u istom stanju u kakvom ste je i ostavili, nemate razlog za brigu, jer u toj sobi negativna energija nije prisutna.

Pexels
 

Sa druge strane, ukoliko u čaši primetite mehuriće ili ukoliko tečnost postane neprozirna, jasno je da problem postoji.

Tu tečnost, koja je upila negativnu energiju, odmah bacite u WC šolju i pustite vodu. Ovaj postupak ponavljajte svakodnevno, sve dok tečnost u čaši ne ostane providna.

Unsplash/Jana Sabeth
 

Nakon što je tečnost u čaši apsorbovala negativnu energiju, bacite tečnost u WC šolju i pustite vodu. Postupak ponavljajte svaki dan, sve dok tečnost u čaši ne postane bistra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike