Žena kaže da je očistila najprljaviju kuhinju u Evropi, rezultat će vas oduševiti (VIDEO)

11.01.2022

13:23

0

Za ovo čišćenje joj je doslovno bila potrebna špahtla

Žena kaže da je očistila najprljaviju kuhinju u Evropi, rezultat će vas oduševiti (VIDEO)
Printscreen/TikTok, aurikatariina

Korisnica TikToka pod imenom @aurikatariina često postavlja snimke čišćenja i sređivanja kuće. Ovog puta podelila je video u kom čisti jednu kuhinju. Kuhinja nije njena, već je odlučila da prihvati izazov i očisti tuđu prljavštinu i ostatke hrane.

Čini se kao da ova prostorija nije očišćena mesecima, a još čudnije da je iko mogao da je dovede u takvo stanje haosa. U snimku koji je objavila na TikToku napisala je da je to "najprljavija kuhinja u Evropi", a svoj rad vlasnicima tog doma nije htela da naplati.

Takođe, napominje da je vlasniku uštedela oko 15.000 dolara, koliko bi inače platili čišćenje profesionalaca. Ističe da je i više nego srećna što je uspela na takav način da pomogne vlasnici kuće.

Auri je rekla da je prihvatila izazov i da ju je sponzorisala jedna firma za čišćenje, platila joj je put i boravak u hotelu.

Na kraju TikTok videa, Auri je pokazala kako je kuhinja izgledala pre, a kako posle čišćenja. Ovaj video postao neverovatno viralan i skupio je preko 41 milion pregleda, skoro tri miliona lajkova i više od 37.000 komentara.

"Ženo, nemoj ovo da radiš besplatno", "Ako si dobra u nečemu, nemoj to da radiš besplatno", "Napravila si čudo", "Ti si anđeo i najhrabrija osoba na svetu", samo su neki od komentara ispod snimka.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Index