Trijumfalni povratak: "Kawasaki" predstavio novi KLR650

02.02.2021

09:25 >> 09:29

0

Najveća promena je uvođenje tehnologije ubrizgavanja goriva

Trijumfalni povratak: "Kawasaki" predstavio novi KLR650
Copyright Printscreen/Youtube

Fanovi japanskog brenda konačno mogu da odahnu jer se “Kawasaki” trijumfalno vratio u igru. Mnogo pažnje privukao je lansiranjem novog KL650 dual sport modela.

Ono što je brinulo sve i zbog čega su mislili da im je vreme isteklo je to što su promenjene emisione regulative, u koje se oni nisu uklapali. Ipak, stigao je odgovor Kawasakija i bili su jasni: “Ne danas!”

Kultni spoljašnji izgled je zadržan u velikoj meri, osim novog rezervoara zapremine 23 litra, LED svetala i LCD instrument table. Najveća promena je uvođenje tehnologije ubrizgavanja goriva. Da podsetimo, prethodne generacije koriste karburatore.

Motocikl pokreće jednocilindarski DOH agregat, zapremine 652 kubika, koji nudi bolju ekonomičnost i generalno je pouzdaniji. Novi usisnik i izduv nude bolju isporuku snage i obrtnog momenta na srednjem broju obrtaja, ali za sada brojke nisu poznate. Ono što jeste, je to da će KLR650 imati petostepeni manuelni prenos.

Ostale specifikacije uključuju brojna poboljšanja na šasiji za manje vibracija u vožnji, drugačije kočnice (300 mm napred, 240 mm zadnje), 21-inčne prednje felne (17-inčne zadnje), uz ukupnu težinu od 221 kg.

Pogledajte video:

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: moto-berza

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike