Malo bizarno, ali luksuzno: „Cadillac Escalade“ pretvoren u limuzinu košta 220.000 dolara (FOTO)

03.11.2022

15:27

0

Autor: Z. A.

Lusksuz od pet metara, a unutra diskoteka

Malo bizarno, ali luksuzno: „Cadillac Escalade“ pretvoren u limuzinu košta 220.000 dolara (FOTO)
Cadillac Escalade ESV - Copyright Cadillac Escalade ESV

Ako „Cadillac Escalade ESV“ nije dovoljno prostran za nečije potrebe, onda bi njegova pomalo bizarna limuzinska verzija mogla biti rešenje.

Reč je o izrazito dugom SUV-u koji je proizvela kompanija „Pinnacle Limousine Manufacturing“, specijalizovana za produživanje najboljih automobila sveta.

Cadillac
 

Primerak na fotografijama je produžen za dodatnih 200 inča (508 cm), što je pomalo bizarno jer je „Escalade“ pre modifikacija bio dug 538,2 cm.

Cadillac
 

Limuzina je lakirana u perlabelu boju, a krasi je dosta hroma, uključujući felge. Unutrašnjost je tek posebna priča, u potpunosti je promenjena, te je dobila kožom presvučene klupe idealne za veću grupu ljudi. Opremljena je dramatičnim ambijentalnim osvetljenjem, pa je dovoljno živa da parira najboljim noćnim klubovima. Poseduje TV ekrane, fantastično ozvučenje i deo za pravljenje različitih pića.

Cadillac
 

Vozač je odvojen od ostatka limuzine, ali je i on smešten u luksuznu kabinu presvučenu kožom i ukrašenu drvetom. Limuzina je dobila vrata u Teslinom stilu koja omogućavaju lakši ulazak. Ispod haube se nalazi standardni 6,2-litarski V8 motor koji razvija 420 KS i 624 Nm obrtnog momenta.

Limuzina je prešla manje od 2.000 kilometara, a prodaje se po ceni od 220.000 dolara.


Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike