24SEDAM POŽAREVAC JKP „Parking servis“ saopštio: B zona od danas i u „Lameli“

01.06.2021

09:20

0

Autor: 24sedam

U B zoni cena započetog časa parkiranja je 60 dinara

24SEDAM POŽAREVAC JKP „Parking servis“ saopštio: B zona od danas i u „Lameli“
Požarevac - Copyright Printscreen/YouTube/RSFranceIDF

JKP „Parking servis“ Požarevac obaveštava korisnike javnih parkirališta da se od danas 1. juna uvodi B zona – blokovska zona na lokaciji iza zgrada „Lamele“ u ulici Moša Pijade. Podsećamo građane da je B zona pre svega namenjena građanima koji žive na toj lokaciji, a za sve ostale vozače to je brza zona u kojoj mogu da se zadrže najviše dva sata.

U B zoni cena započetog časa parkiranja je 60 dinara , vreme parkiranja je ograničeno na 120minuta, a stanarska parking karta na mesečnom nivou iznosi 380dinara. Prošle godine u februaru mesecu B zona je uvedena na prve dve lokacije, u Sindjelićevoj ulici (ograđeni parking prostor iza Robne kuće) i u ulici Davorjanke Paunović (kod zgrade „Elektromorave“). Zahvaljujući projektu B zone problem parkiranja građana koji žive u centralnoj zoni grada je rešen, a za sve ostale vozače ovo je zona u kojoj uvek mogu da pronađu slobodno parking mesto.

 

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Požarevca. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike