24SEDAM KIKINDA Otvorena nova ekspozitura "Pošte Srbije" u Bašaidu

19.07.2021

10:12

0

Autor: 24sedam

Prema rečima Lukača, posle četrdesetak godina, meštani Bašaida konačno imaju novu i moderno opremljenu poštansku ekspozituru

24SEDAM KIKINDA Otvorena nova ekspozitura "Pošte Srbije" u Bašaidu
CDA_3396-w1024 - Copyright Opština Kikinda

Meštanima Bašaida i korisnicima usluga "Pošte Srbije" od danas je na raspolaganju nova ekspozitura koja će, kako je prilikom otvaranja rečeno, raditi svakog radnog dana od sedam do 14 sati.

Otvaranju su, pored ostalih, prisustvovali Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije i Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde. Moderno opremljena ekspozitura se nalazi u prostorijama MZ Bašaid, a pružaće usluge za više od 1.000 domaćinstava i nešto više od 3.100 meštana ovog sela.

- Otvaranje ove ekspoziture novi je početak za Pošte Srbije. Na ovaj način želimo da unapredimo i uredimo sve poslovnice u Srbiji, a ovo je samo prva u nizu novih , ali i ekspozitura koje ćemo rekonstrisati. Očekuje nas uvođenje novih usluga. Verujem da će, sve ono što će se dešavati u narednim mesecima, biti od koristi za naše građane. Pošte Srbije, uveren sam, postaće najbolja i najprofitabilnija kompanija u Srbiji - saopštio je Đorđević.

Prema rečima Lukača, posle četrdesetak godina, meštani Bašaida konačno imaju novu i moderno opremljenu poštansku ekspozituru.

- Pošta mora i treba da bude ogledalo države, a siguran sam da ovo neće biti i jedina nova poštanska filijala na području grada Kikinde. Tu pre svega mislim na naša sela. Sela moramo da čuvamo i da unapređujemo kvalitet javnih usluga - naglasio je Lukač i nastavio:

Opština Kikinda
 

- Uvek je zadovoljstvo kad lepim povodom dolazite u jedno mesto, u ovom slučaju, u Bašaid. Kao što je i rekao Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije, kvalitet rada ove kompanije u Bašaidu je unapređen, jer umesto ranijeg objekta, meštani sada na raspolaganju imaju novu ekspozituru. Hvala i MZ Bašaid na angažovanju i inicijativi da selo dobije novu poštansku ekspozituru - rekao je Lukač.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Kikinda. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike