24SEDAM NOVI SAD Predavanje dr Jelene Todorović Lazić na temu „Partije zelenih u Srbiji – drugi deo“ 16. decembra na Jutjub kanalu KCNS

03.12.2021

16:29

0

Autor: 24sedam

Današnje predavanje se nadovezuje tamo gde smo stali prošli put

24SEDAM NOVI SAD Predavanje dr Jelene Todorović Lazić na temu „Partije zelenih u Srbiji – drugi deo“ 16. decembra na Jutjub kanalu KCNS
NS - Copyright Printscreen/YouTube

Predavanje dr Jelene Todorović Lazić na temu „Partije zelenih u Srbiji – drugi deo“ možete pogledati 16. decembra u 20 časova na našem Jutjub kanalu.

Današnje predavanje se nadovezuje tamo gde smo stali prošli put. To znači da će započeti nastavkom predstavljanja zelene partijske scene u Srbiji. Nakon toga, biće reči o tome koje sve političke partije sa zelenim predznakom  bi se mogle naći ako bi se tokom 2021. godine zavirilo u jedan od zvaničih dokumenata koji vodi  evidenciju o partijama – Registar političkih stranaka. Drugi deo biće posvećen analizi izbornih rezultata partija zelenih na parlamentarnim i predsedničkim izborima tokom prethodne tri decenije od 1990. do 2020.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Novog Sada. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike