24SEDAM RUMA Komunalne službe spremne za zimski period

07.12.2021

20:24

0

Autor: 24sedam

U JP “Komunalac ” Ruma, ističu da je zimska sluzba spremna za predstojeci period

24SEDAM RUMA Komunalne službe spremne za zimski period
sneg - Copyright R.M./24sedam

Na putevima na području grada sremska mitrovica saobraćaj se od sinoć zbog snega i susnežice odvija usporeno. Kolovozi su vlažni, prohodni,  zimska služba u sremskoj mitrovici, prema rečima direktora miroslava  kesera intervenisala je u više navrata. Industrijska so je bačena na više lokacija, pretežno u fruškogorskim selima. 

U JP “Komunalac ” Ruma, ističu da je zimska sluzba spremna za predstojeci period, obezbedjena je dovoljna kolicina soli a 12 radnika zimske sluzbe dezurace u periodu od 1. Decembra do 28. Februara. Prioritet ciscenja imaju dvosmerne ulice sirine 6m.

Iz JP ”Indjija put” ističu da su dovoljne količine soli i rizli spremne, temperatura se redovno prati . Na raspolaganju su cetiri kamiona a po potrebi bice ukljucena i dodatna mehanizacija. 

U Šidu je prvi snezni dan ove godine protekao bez prijavljenih problema, kolovoz je bio prohodan za saobracaj , a jp “standard ” u saradnji sa lokalnom samoupravom spremno docekuje ovu zimsku sezonu.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Ruma. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike