24SEDAM VLADIMIRCI Presvučen prvi sloj asfalta u naselju Zvezd, meštani zahvalni

25.11.2021

18:51

0

Autor: 24sedam

Investitor radova je Opština Vladimirci, a vrednost investicije iznosi 2.500.000 dinara

24SEDAM VLADIMIRCI Presvučen prvi sloj asfalta u naselju Zvezd, meštani zahvalni
Vladimirci put 2 - Copyright Opština Vladimirci

Prvim slojem asfalta presvučena je danas deonica puta u naseljenom mestu Zvezd dužine oko 800 metara. Investitor radova je Opština Vladimirci, a vrednost investicije iznosi 2.500.000 dinara.

Stanovnici naseljenog mesta Zvezd izrazili su veliko zadovoljstvo i zahvalnost, jer kako ističu godinama unazad nisu dobili ni metar asfalta i da je ovo prvi asfalt koji su dobili.

Opština Vladimirci nastaviće radove na asfaltiranju deonica puteva i do kraja 2021. godine, kako je i planirano, asfaltom će biti presvučeno još nekoliko deonica, tako da će u opštini Vladimirci novim asfaltom biti presvučeno ukupno 11 kilometara lokalnih puteva.

Kako je i najavio predsednik opštine Goran Zarić, prilikom obilaska radova na asfaltiranju puteva, Opština će i u narednom periodu izdvajati sredstva u svom budžetu za ovu namenu, a sve u cilju poboljšanja uslova za život građana naše opštine, ali i da se obezbedi bolja prohodnost i funkcionalnost puteva, što će doprineti i većoj bezbednosti učesnika u saobraćaju.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Vladimirci. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike