24SEDAM RUMA Koncert učenika rumske muzičke škole

25.11.2021

12:11

0

Autor: 24sedam

Na koncertu su nastupili učenici izdvojenog odeljenja rumske muzičke škole u Staroj Pazovi i pokazali izuzetnu umešnost u vladanju kako svojim instrumentima i scenom

24SEDAM RUMA Koncert učenika rumske muzičke škole
EUFONIJA-SI-2809 - Copyright Opština Ruma

Kako je navedeno na zvaničnom sajtu Opstine Ruma, u organizaciji rumske OMŠ “Teodor-Toša Andrejević”, a u okviru projekta pod nazivom “Bez granica – muzika kao instrument inkluzije”, koji je podržao Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine, u petak 19. novembra, održan je koncert klasične muzike u Školi za specijalno obrazovanje “Anton Skala“ u Staroj Pazovi.

Na koncertu su nastupili učenici izdvojenog odeljenja rumske muzičke škole u Staroj Pazovi i pokazali izuzetnu umešnost u vladanju kako svojim instrumentima i scenom. Direktor Osnovne muzičke škole “Teodor-Toša Andrejević“, Darko Đokić, napomenuo je da su ovakve saradnje bitne kao sredstvo povezivanja unutar lokalne zajednice, ali i međuopštinskog prostora.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Ruma. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike