24SEDAM KIKINDA Vicešampionima Srbije čestitao gradonačelnik Nikola Lukač

28.05.2021

13:19

0

Autor: 24sedam

Seniorski muški i ženski kata tim kikindskog "Feniksa" ostvarili su veliki uspeh

24SEDAM KIKINDA Vicešampionima Srbije čestitao gradonačelnik Nikola Lukač
CDA_5296-w1024 - Copyright Foto: Opština Kikinda

Seniorski muški i ženski kata tim kikindskog "Feniksa" ostvarili su veliki uspeh. Oni su novi vicešampioni Srbije. Predstavnike karate kluba primio je gradonačelnik Nikola Lukač, a Tanja Sili, trener ovom prilikom rekla je da je uspeh rezultat desetogodišnjeg rada:

- Nadamo se uspesima i u narednom periodu, ali i boljim rezultatima. Očekuju nas pripreme na Fruškoj Gori i u Apatinu. Radujemo se i pozivu selektora reprezentacije kako bi znali koji naši karatisti će biti budući reprezentativci - otkrila je Tanja Sili. Karatistkinja iz Valjeva i trener, Aleksandra Vasić, napomenula je da ostaje žal što kata timovi nisu osvojili najsjajnija odličija jer to zaslužuju, ali da očekuje da se to dogodi naredne godine. Sedamnaestogodišnja Aleksandra Ćurčin, karatistkinja seniorskog kata tima, dodala je da im uspeh puno znači jer predstavlja nagradu za dugogodišnji trud i zalaganje. Istog mišljenja je i njen klupski kolega Aleksa Rotarov. Prema njegovim rečima, medalja je motivacija za dalji rad. Gradonačelnik Nikola Lukač saopštio je da je da je veoma počastvovan što naš grad ima ovakav karate klub:

- Karate klub "Feniks" u kontinuitetu okuplja mlade. Vode račune o svim članovima kako bi ih izveli na pravi put. Posvećenost, marljivost, zalaganje i treninzi na kojima takmičari daju sve od sebe doveli su do sjajnih rezultata. To će im biti motiv više da se još više posvete ovom sportu, postanu još bolji ljudi i da ostanu ponos grada koji je grad sporta. Zajedno sa vama gradimo Kikindu da bude još bolje mesto za život - poručio je Lukač.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Kikinda. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike