Mašine se puše i neprekidno rade: Velike investicije se slile u Užice - od skejt parka do rekonstrukcije bazena

28.10.2021

13:30

0

Investicija je vredna četiri i po miliona dinara, od čega su tri miliona dinara sredstva Ministarstva omladine i sporta, a milion i po obezbedio je Grad

Mašine se puše i neprekidno rade: Velike investicije se slile u Užice - od skejt parka do rekonstrukcije bazena
RINA

Povoljne vremenske prilike idu naruku izvođačima, pa se radovi izvode na svim otvorenim gradilištima. U pitanju su projekti čija realizacija je omogućena uz podršku nekoliko ministarstava.

U Velikom parku radi se na izgradnji Skejt parka. Investicija je vredna četiri i po miliona dinara, od čega su tri miliona dinara sredstva Ministarstva omladine i sporta, a milion i po obezbedio je Grad.

Pešačka staza Krčagovo - Carina povezaće ove dve mesne zajednice i za tu namenu iz budžeta Grada opredeljeno je šest miliona dinara.

Pixabay
 

U toku su radovi na parternom uređenju i izgradnji sportskog terena u Studentskom centru Krčagovo. Sa sedam miliona dinara radove finansira Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, dok je učešće Grada u realizaciji ovog projekta šest miliona dinara.

Na Tari se gradi novo dečje igralište zahvaljujući sredstvima Ministarstva zaštite životne sredine, u iznosu od 7, 6 miliona, i Grada, u iznosu od 3,2 miliona dinara.

U ovom trenutku najveća investicija je rekonstrukcija dečjeg bazena na Gradskoj plaži, gde je Grad opredelio 20 miliona dinara za radove prve faze.

Kako poručuju izvođači radovi na ovim gradilištima, oni će biti završeni do kraja građevinske sezone.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti