Stanje na putevima širom Srbije: Radovi na više deonica, teretnjaci na Batrovcima čekaju tri sata

26.11.2020

08:44

0

Autor: Jovana Vrećo

JP Putevi Srbije saopštili najnovije informacije o izmenjenom režimu saobraćaja

Stanje na putevima širom Srbije: Radovi na više deonica, teretnjaci na Batrovcima čekaju tri sata
Pixabay

Putevi Srbije saopštili su jutros da se na više deonica obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na auto-putu E-70, petlja “Sremska Mitrovica” – petlja “Ruma”, sutra će početi radovi na izgradnji novog službenog prolaza. Za saobraćaj će biti zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera, a saobraćaj će se odvijati voznim saobraćajnim trakama u oba smera.

Na auto-putu E-75, petlja Beograd – petlja Bubanj Potok (Leštane), od 9 do 18 časova obavljaće se radovi na podizanju stubova.

U zoni radova, u smeru Beograd-Zagreb, za saobraćaj će biti povremeno zauzeta traka za uključenje/isključenje kod petlje Lasta.

Iz smera Zagreb – Beograd, za saobraćaj će biti povremeno zauzeta traka za uključenje/isključenje kod petlje Zmaj sa strane Tempa; uključenje/isključenje na most Gazela prema ulici Vladimira Popovića; uključenje/isključenje na petlju Autokomanda, isključenje ka Nišu. Na auto-putu E-70, petlja “Pećinci” – petlja “Ruma” od sutra će se obavljati radovi na pojačanom održavanju. Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati dvosmerno na levom kolovozu auto-puta, u smeru Beograd – GP Batrovci.

Profimedia

Na auto-putu E-80 danas do 18 časova će biti obustavljen saobraćaj u desnim cevima tunela “Sarlah” i “Sopot”, zbog redovnih servisnih pregleda, saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz levu cev tunela.

Na auto-putu E-80, danas od 10 časova do 28. novembra do 20 časova, zbog izvođenja redovnih servisnih pregleda, biće obustavljen saobraćaj u desnoj cevi tunela “Bancarevo”, a za to vreme saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz levu cev tunela.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, na prelazima Kelebija i Šid 120 minuta, a na Batrovcima 180 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti