Radovi na obilaznici oko Beograda i drugim deonicama: Saobraćaj će se odvijati izmenjenim režimom

09.03.2021

08:52

0

Informaciju je saopštilo JP Putevi Srbije

Radovi na obilaznici oko Beograda i drugim deonicama: Saobraćaj će se odvijati izmenjenim režimom
Copyright Tanjug/ Sava Radovanović

Na Obilaznici oko Beograda i danas će, od 10 do 16 časova, biti obavljani radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na više lokalnih mesta na kružnom toku Resnik, a u zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, saopštilo je JP “Putevi Srbije”.

Auto-put E-75, petlja “Vrčin” – petlja “Umčari”, do 12. marta od osam do 16 časova radovi na obeležavanju oznaka – desna ivična linija, iz smera Niš – Beograd. Za saobraćaj će biti zatvorena vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Torak – Novi Itebej, do 14. marta od sedam do 17 časova radovi na redovnom održavanju, uz naizmeničnom propuštanje vozila.

Pixabay

Deonica Trbušani-Čačak (Ljubić), od raskrsnice ulice Radovana Jovanovića ka nadvožnjaku i ulice Danice Marković na Ljubić keju, do raskrsnice Radovana Jovanovića i ulice Savkovića kosa – danas od 8 do 16 časova, obustava saobraćaja zbog radova na hitnoj intervenciji koje izvodi vodovod.

Alternativni putni pravci u toku obustave saobraćaja su ulica Vidosava Kolakovića koja se poklapa sa državnim putem II B reda broj 355 Gojna Gora-Čačak(Ljubić) i ulica Slavka Krupeža.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Prema informacijama Uprave granične policije u pola osam časova:

  • na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta
  • na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike