Zlatiborci pamte velikog umetnika: Inicijativa da jedna kabina na Gold Gondoli dobije ime po bubnjaru Dragoljubu Đuričiću

17.03.2021

15:06 >> 09:52

0

Autor: Jovana Vrećo

Svojom energijom nas je bodrio i davao nam snagu da ne posustanemo, poručili su iz opštine Čajetina

Zlatiborci pamte velikog umetnika: Inicijativa da jedna kabina na Gold Gondoli dobije ime po bubnjaru Dragoljubu Đuričiću
Copyright RINA/ Opština Čajetina/ Arhivska fotografija

Nakon vesti o smrti bubnjara Dragoljuba Đuričića u opštini Čajetina biće pokrenuta inicijativa da jedna od kabina na Gold Gondoli ponese upravo njegovo ime.

– To je bio istaknuti umetnik, ali i još bolji čovek. Prerano smo ostali bez prijatelja koji je uvek bio uz nas kad god smo nešto značajno radili na Zlatiboru, koji nas je svojom energijom bodrio i davao nam snagu da ne posustanemo, čiji su se bubnjevi čuli širom Srbije i regiona, a i šire – saopšteno je iz Informativne službe opštine Čajetina.

Pročitajte još:

Dragoljub Đuričić nekoliko puta je bio deo novogodišnjih slavlja na planini Zlatibor, podršku je dao i učesnicima mobe za izgradnju najduže gondole na svetu, a koja je pre nekoliko meseci otvorena na ovoj srpskoj planini.

– Zauvek ćeš ostati u srcima Zlatiboraca koji su te voleli, poštovali i sa radošću te uvek dočekivali – poručili su iz opštine Čajetina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike