Za praznike radiće šalteri u dežurnim poštama širom Srbije

30.12.2020

12:35

0

Pošte na graničnim i administrativnim prelazima radiće non-stop, svih dana praznika, osim pošte na Gradini

Za praznike radiće šalteri u dežurnim poštama širom Srbije
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Za vreme novogodišnjih praznika, 1. i 2. januara kao i na Božić, 7. januara, radiće dežurne pošte, saopštile su “Pošte Srbije”.

Pošte na graničnim i administrativnim prelazima radiće non-stop, svih dana praznika, osim pošte na Gradini koja će raditi od pola osam do 18.30 časova kao i Čukarki, koja će raditi od sedam do 18.30.

U petak, 1. januara, radiće Glavna pošta u Beogradu u Takovskoj 2, od sedam do 21 čas kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

U subotu, 2. januara, u Beogradu će pored Glavne pošte koja će raditi od sedam do 21 čas, dežurati i pošta u Savskoj 2. od osam do 15 časova, u Tržnom centru (TC) „Rajićeva Shopping Center” i „Big fashion” od devet do 19 časova.

Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Radiće i pošte u TC „Stadion Shopping Centar”, „Stop Shop” u Borči, u „Univereksportu” u Nehruovoj 68b, „Immo outlet centru” i ,,TC Novi Merkator” od 8 do 19 časova.

U Novom Sadu će 2. januara raditi šest pošta u ,,Univereksport” objektima u Teodora Mandića 23, Futoški put 93/c, Balzakova 59, Bajči Žilinskog 4, dr Svetislava Kasapinovića 10-14, Branka Ćopića bb, i po jedna pošta u ,,Univereksport” objektima u Sremskoj Kamenici, Rumenki, Temerinu, Kaću, Bačkoj Palanki i Futogu i radiće od osam do 19 časova.

U Kragujevcu će raditi pošte u TC ,,Plaza” od 10 do 20 časova i ,,Roda” od osam do 20 časova a u Zrenjaninu dve pošte u ,,Univereksport” objektima ,od 8 do 19 časova.

Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Po jedna pošta radiće u Nišu i na Zlatiboru i to od 8 do 15 časova, Somboru i Sremskoj Mitrovici od osam do 19, Subotici od osam do 13, Pančevu od osam do 12, Šapcu od osam do 14 časova, na Kopaoniku od pola 10 do 20.30 , kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

U četvrtak, 7. januara, radiće Glavna pošta u Takovskoj 2. u Beogradu, od sedam do 21 čas, pošta u Subotici, Bajski put 58, od osam do 12 časova kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

U četvrtak 31. decembra i sredu 6. januara, pošte sa celodnevnim radnim vremenom radiće skraćeno, do 18 časova, osim Glavne pošte u Beogradu, u Takovskoj 2., koja će raditi do 21 čas.

Radno vreme pošta na graničnim i administrativnim prelazima se neće menjati.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike