"Kao smak sveta!" Ovo niste videli do sada! Grad tuče u Dunav kod Golupca, prizor zastrašujući (VIDEO)

14.06.2024

00:10

0

Bombardovanje krupnim gradom na teritoriji Golupca! Video-snimak pokazuje početak destruktivne oluje na Dunavu - piše Hailz_srbija

"Kao smak sveta!" Ovo niste videli do sada! Grad tuče u Dunav kod Golupca, prizor zastrašujući (VIDEO)
Grad udarao i u Dunav - Copyright Instagram/hailz_srbija

Golubac je danas pogođen snažnom olujom praćenom krupnim gradom, prouzrokujući značajnu štetu na ovoj teritoriji. Video snimak koji kruži društvenim mrežama prikazuje početak ove destruktivne oluje koja je zadesila područje Dunava.

Snimak koji je objavila instagram strana koja se bavi meteorologijomm Hailz_sbija je objavila snimak nezapamćenog nevremena. Na njemu se vidi da je grad toliko krupan da je voda u Dunavu pljuštala na sve strane.  

- Bombardovanje krupnim gradom na teritoriji Golupca! Video snimak pokazuje početak destruktivne oluje na Dunavu. - piše Hailz_srbija.

 

 

Krupan grad, veličine oraha, zasuo je Golubac, oštećujući krovove, automobile i poljoprivredne useve.

Građani su u panici pokušavali da zaštite svoje imovine, dok su nadležne službe u pripravnosti kako bi pružile pomoć ugroženima.

"Ovo liči na plaže Normandije '44", "Ne dao Bog da te tako nesto snađe na vodi...užas", "Kao smak sveta. Užas....", bili su neki od komentara.

Da podsetimo jako nevreme je pogodilo Kragujevac, Topolu, Đerdapsku klisuru, Gornji Milanovac, Malom Zvorniku, Koceljevi i Osečini.

Nevreme koje je RHMZ najavio tokom jutra tutnjalo je Srbijom nekoliko sati, a u mnogim mestima sručio se i grad veličine oraha!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike