Urušila se zemlja na gradilištu u Čačku, stvorio se ogroman krater! (FOTO)

24.04.2024

09:09

0

Prema informaciji dobijenoj od JKP "Vodovod" Čačak, nakon što se dogodila havarija, izvršeno je zatvaranje ventila i došlo je do stabilizacije sistema vodosnabdevanja

Urušila se zemlja na gradilištu u Čačku, stvorio se ogroman krater! (FOTO)
Copyright RINA

Na gradilištu u širem centru Čačka došlo je do havarije kada se urušila ogromna količina zemljišta, a na ulici je stvoren ogroman krater. Stanovnici ovog dela grada su u strahu, ali na svu sreću nema povređenih lica.

- Ispred našeg prozora samo se odjednom pojavio ambis, nije nam svejedno ni da pogledamo, a tek da prođemo tuda. Dobro je samo kad nema povređenih, tuda uvek ima dosta prolaznika, puno dece i omladine jer je u blizini škola, kažu za RINU građani.

Nakon havarije predstavnici JP "Gradac" i JKP "Parking servis" Čačak, preduzeli su hitne mere na izmeni režima saobraćaja i izvršili postavljanje privremene saobraćajne signalizacije kojom je onemogućeno skretanje iz Bulevara Vuka Karadžića u Ulicu Dragana Vranića, u cilju očuvanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

 

- U dogovoru sa predstavnicima Uprave saobraćajne policije u Čačku, u jutarnjim časovima, u terminu kada učenici OŠ "Dr Dragiša Mišović" dolaze u školu, saobraćajna policija će decu usmeravati na suprotnu stranu ulice, pitvrdjeno je za RINU u JP Gradac.

Prema informaciji dobijenoj od JKP "Vodovod" Čačak, nakon što se dogodila havarija, izvršeno je zatvaranje ventila i došlo je do stabilizacije sistema vodosnabdevanja.

- Informacije da je Avenija lipa bez vode nisu tačne. Objekat Hotela "Morava" je trenutno jedini koji nema uredno vodosnabdevanje. Ekipe JKP "Vodovod" će u toku sutrašnjeg prepodneva izvršiti radove na sanaciji oštećenja cevovoda, nakon čega će biti uspostavljen normalan režim saobraćaja, kažu u ovom preduzeću.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike