Vozači, pažnja: Radovi menjaju režim saobraćaja na pojedinim deonicama

23.02.2024

08:26

0

Na putu Mokrin - Kikinda, izvode se radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa i kolotraga, do 28. februara, od 7 do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila

Vozači, pažnja: Radovi menjaju režim saobraćaja na pojedinim deonicama
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na obilaznici oko Beograda od 26. februara do 10. marta vršiće se testiranje i ispitivanje tunelskih sistema u tunelu Beli Potok, pa će se od 26. februara do 04. marta saobraćaj odvijati dvosmerno na desnoj kolovoznoj traci auto-puta, a od 04. do 10. marta saobraćaj će se odvijati dvosmerno na levoj kolovoznoj traci auto-puta, saopštilo je danas JP Putevi Srbije.

Na putu Mokrin - Kikinda, izvode se radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa i kolotraga, do 28. februara, od 7 do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Zrenjanin - Lazarevo u toku su radovi na redovnom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Mladenovac - Smederevska Palanka, od skretanja za Kusadak do benzinske stanice „Mihajlović", na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na ugradnji asfaltnog zastora u sklopu rehabilitacije puta, od 8 do 18 časova, do 04. marta. 

Alternativni putni pravac je preko naseljenog mesta Kusadak.

Na putu Šid (naselje) - Kukujevci (izlaz iz naselja), do 01. marta izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike