Vraćaju se Srbi sa produženog vikenda: Dugačke kolone vozila na magistralnom putu Zlatibor - Čačak (VIDEO)

18.02.2024

13:02

0

Velike gužve u saobraćaju na ovoj deonici ne bi trebalo da čude, ako se uzme u obzir da su planine na zapadu Srbije tokom praznike bile krcate i već danima unapred rezervisani svi smeštajni kapaciteti

Vraćaju se Srbi sa produženog vikenda: Dugačke kolone vozila na magistralnom putu Zlatibor - Čačak (VIDEO)
Gužva na putu - Copyright Foto: RINA

Tokom popodnevnih sati na magistralnom putu Užice - Čačak evidentiran je pojačan intenzitet saobraćaja, a na pojedinim mestima formiraju se i dugačke kolone vozila.

- Sve što je lepo ima kraj, pa tako i ovaj produženi praznični vikend. Čekali smo poslednji trenutak i krenuli kući, ali ako je suditi po gužvi skoro svi su razmišljali kao i mi. Od Zlatibora do Užica putujemo duže od sat vremena. Skoro da ne ubacujemo u treću brzinu, samo prva - druga - kaže za RINU Jovan Nikolić iz Čačka.

Velike gužve u saobraćaju na ovoj deonici ne bi trebalo da čude, ako se uzme u obzir da su planine na zapadu Srbije tokom praznike bile krcate i već danima unapred rezervisani svi smeštajni kapaciteti.

Kao i obično, lider je bio Zlatibor gde se samo za vožnju Gold Gondolom čekalo u dugačkom redu.

Pojačan intezitet saobraćaja tokom dana očekuje se i na auto-putu Miloš Veliki, kao i na graničnim prelazima sa Crnom Gorom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike