Ovako izgleda banja Bezdan nakon velikog požara: Vatra progutala terapeutski blok, više od 40 vatrogasaca jedva ugasilo plamen (FOTO)

25.01.2024

11:47

0

Autor: M. Vu.

Materijalna šteta je ogromna a nakon uviđaja, najverovatnije do kraja dana, trebalo bi da budu poznate i prve zvanične informacije

Ovako izgleda banja Bezdan nakon velikog požara: Vatra progutala terapeutski blok, više od 40 vatrogasaca jedva ugasilo plamen (FOTO)
Požar u Banji Bezdan ostavio pustoš - Copyright printscreen/Instagram/192.rs

Požar koji je sinoć izbio u sredu u 19.10 časova zahvatio Bezdansku banju je lokalizovan. Terapeutski blok je doslovno progutala vatra i na fotografijama koje su zabeležen tokom uviđaja vidi se samo garež.

Materijalna šteta je ogromna a nakon uviđaja, najverovatnije do kraja dana, trebalo bi da budu poznate i prve zvanične informacije o uzroku požara

- Ovako izgleda banja Bezdan nakon velikog požara. Materijalna šteta je ogromna, a na svu sreću nije bilo povređenih lica. Uzrok požara utvrdiće istraga - piše na instagram strani 192. rs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Na licu mesta su i dalje vatrogasci koji dežuraju i ekipe policije a novinarskim ekipama jutros nije bio dozvoljen prilazak zgarištu.

U požaru, srećom, nije bilo povređenih.

Gorelo je oko 2.000 metara kvadratnih krova.

U gašenju vatre učestvovalo je 14 vatrogasaca VSB "Sombor" sa 7 vozila, i više od 40 vatrogasaca dobrovoljno vatrogasnih društava sa 9 vozila. Svi oni nisu uspeli da obuzdaju vatru u terapeutskom bloku, koji je uništen.

 U požaru nije bilo povređenih ali je pričinjena ogromna materijalna šteta. 

Evakisani svi radnici

Svo osoblje i oko 70 pacijenata evakuisano je iz Banje Bezdan, nakon što je izbio požar, a na svu sreću u ovom incidentu nema povređenih niti nastradalih lica. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike