Radovi na putevima: Evo do kojih izmena će doći

05.01.2024

08:46

0

JP "Putevi Srbije" savetuju da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu

Radovi na putevima: Evo do kojih izmena će doći
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na putu Aleksinac - Katun u toku su  radovi na rušenju starog i izgradnji novog mosta preko Glogovačkog potoka, do 15. maja, uz naizmenično propuštanje vozila preko devijacije, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Na putu Bor - Vražogrnac, do 30. juna, od 7 do 17 časova, izvode se radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Pirot - Dimitrovgrad, od mesta Rsovci do mesta Slavinja, u toku su radovi na rehabilitaciji puta do 28. februara, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Bela Palanka - Pirot izvode se radovi na sanaciji klizišta „Osmakovo“, uz naizmenično propuštanje vozila.

U opštinama Bojnik i Leskovac izvode se radovi na ugradnji asfaltnih slojeva, do 15. januara, uz naizmenično propuštanje vozila.

JP "Putevi Srbije" savetuju da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike