24SEDAM RUMA Uz prigodne svečanosti podeljeni novogodišnji paketići u Buđanovcima i Vognju (FOTO)

12.12.2023

12:23

0

Autor: 24sedam

Deca paketiće dobijaju na kućnu adresu, ali širom opštine održavaju se i organizovane dodele novogodišnjih poklona uz prigodnu svečanost i fotografisanje sa Deda Mrazom

24SEDAM RUMA Uz prigodne svečanosti podeljeni novogodišnji paketići u Buđanovcima i Vognju (FOTO)
Copyright Opština Ruma

Krajem prošle sedmice Opština Ruma započela je svoju dobro poznatu akciju besplatne podele novogodišnjih paketića, svim mališanima u opštini uzrasta do deset godina.

Deca paketiće dobijaju na kućnu adresu, ali širom opštine održavaju se i organizovane dodele novogodišnjih poklona uz prigodnu svečanost i fotografisanje sa Deda Mrazom.

Opština Ruma
 

Baš takav slučaj je bio danas sa dodelom paketića u Buđanovcima i Vognju, gde je u fiskulturnoj sali škole i seoskom Domu kulture, paketićima obradovano više stotina mališana.

Priredbi buđanovačkih i voganjskih đaka i dodeli paketića prisustvovala je i predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković, koja je podsetila da je lokalna samouprava obezbedila 6.000 paketića, 1.000 više u odnosu na prethodnu godinu.

Opština Ruma
 

„Sjajne su reakcije i dece i roditelja. Lep gest naše opštine je zaista naišao na dobar prijem. Deca su oduševljena, sa ovim malim znakom paznje smo ih obradovali i ulepšali im praznike“, izjavila je predsednica Ćirić Bošković.

Opština Ruma
Aleksandra Ćirić Bošković

Paketića ima dovoljno za svu decu, Opština Ruma ne zeli da preskoči nijedno dete, te je za vreme trajanja akcije podele paketića roditeljima dostupan i broj telefona 022/478-314, na koji, u slučaju potrebe, mogu dobiti dodatne informacije.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike