24SEDAM RUMA Završeno renoviranje pošte u Vitojevcima - jedno u nizu ulaganja u nekad zapostavljeno selo (FOTO)

13.12.2023

17:58

0

Autor: 24sedam

Ova investicija je deo našeg kontinuiranog truda ka unapređenju kvaliteta života svih građana naše opštine - kaže predsednica opštine Ruma

24SEDAM RUMA Završeno renoviranje pošte u Vitojevcima - jedno u nizu ulaganja u nekad zapostavljeno selo (FOTO)
Copyright Opština Ruma

Vitojevci - nekada marginalizovani, u zapećku, danas selo u koje se konstantno ulaze, selo ravnopravno sa svim drugim naseljima u opštini Ruma. Nedavno su završena velika infrastrukturna ulaganja u saobraćajnu infrastrukturu, rekonstruisane su i proširene glavne seoske ulice, a kompletno su asfaltirani prilazi selu iz pravca Platičeva i Grabovaca.

Ulaganja se nastavljaju, pri kraju su radovi na uređenju seoske ambulante, na izgradnji dečijeg igrališta za fudbal i košarku u dvorištu škole, a predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković obišla je danas i kompletno renoviranu seosku poštu, čiju je obnovu, kao i u Nikincima i Klenku, finansirala u celosti lokalna samouprava.

Opština Ruma
 

"Ova investicija je deo našeg kontinuiranog truda ka unapređenju kvaliteta života svih građana naše opštine. Radujem se što smo zajedno stvorili prostor koji će omogućiti efikasniji rad pošte u Vitojevcima, pruzajući meštanima i zaposlenima bolje usluge i udobnost", istakla je predsednica Ćirić Bošković.

Opština Ruma
 

U seosku poštu godinama nije bilo značajnijih ulaganja. Sada su u cilju unapređenja energetske efikasnosti obavljeni radovi na zameni stolarije, izvršena je i rekonstrukcija električnih instalacija i rasvete, sanacija unutrašnjih zidova i plafona, molerski radovi. Zamenjen je dotrajali poštanski pult - u cilju poboljšanja funkcionalnosti  rada zaposlenih, obezbeđujući tako moderno i efikasno radno okruzenje. Postavljen je i panelni radijator - čime se rešava problem grejanja u objektu, kako bi zaposleni imali prijatan prostor za rad i boravak.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike