Čarli je najbolji prijatelj Milošu (6) iz sela kod Arilja: Sa njim ide do predškolskog, a svi ostanu u čudu kada ih vide (FOTO)

05.12.2023

13:01

0

Miloš i Čarli zajedno učestvuju i na Štraparijadama i tu su do sada, na oduševljenje mnogih, osvajali brojne nagrada

Čarli je najbolji prijatelj Milošu (6) iz sela kod Arilja: Sa njim ide do predškolskog, a svi ostanu u čudu kada ih vide (FOTO)
Copyright RINA

Dok njegovi vršnjaci najčešće imaju pse i mačke kao kućne ljubimce, šestogodišnjem Milošu Kolareviću iz sela Gorobilje kod Arilja najbolji prijatelj je životinja nekoliko puta veća od njega - konj Čarli.

Nerazdvojni su već dve godine, otkad ga je ovaj dečak dobio na poklon.

- Konj Čarli mi je najbolji prijatelj i sa njim provodim svoje vreme. Briga o njemu prepuštena je meni, jer je u mom vlasništvu. Većinu vremena provodimo zajedno, a sa njim sam išao u vrtić, od četvrte godine. Sada smo predškolci - kaže uz iskreni dečji osmeh Miloš za RINU.

RINA
 

Iako su mnogi bili skeptični kako će jedno dete voditi brigu o konju, Miloš ih je sve razuverio. Ovaj dečak veliki deo svog vremena provodi na selu i, kako kaže, planira na njemu da ostane kad odraste. Osim što vodi računa o Čarliju, redovno pomaže i u svim drugim seoskom poslovima oko stoke koja se nalazi u štalama.

Miloš i Čarli zajedno učestvuju i na Štraparijadama i tu su do sada, na oduševljenje mnogih, osvajali brojne nagrada.

RINA
 

- Mnogo volim jahanje i sve što ima veze sa konjima. Ljudi su prvo bili iznenađeni kad su me videli na konju, ali posle su se navikli - kaže ovaj hrabri dečak.

Podrška porodice mu je najvažnija, pre svega babe Mirjane i dede Radosava, kao i mame Kristine i tate Milovana.

RINA
 

- Sestra Marta ima četiri godine i ona se bavi manekenstvom, a u slobodno vreme i nju podučavam tehnikama jahanja. Tu je i sestra Anđelija koja mi uvek pruža podršku. Ja znam da ću kada porastem biti stočar i ostati ovde - kaže šestogodišnji Miloš Kolarević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike