Golubovi i baloni poleteli u znak sećanja na četvoricu mladića: Prerano su otišli, ali su ostavili dubok trag u našim srcima (FOTO/VIDEO)

01.12.2023

14:50

0

Na platou ispred Doma kulture bio je i otac nastradalog Ognjena Vasiljevića koji se uz potresne reči na kratko obratio okupljenima

Golubovi i baloni poleteli u znak sećanja na četvoricu mladića: Prerano su otišli, ali su ostavili dubok trag u našim srcima (FOTO/VIDEO)
Copyright RINA

Velika tragadija zadesila je Čačak prošle godine u junu kada su u saobraćajnoj nesreći poginula četvorica mladića.

Ognjen, Ivan, Luka i Nikola nikada neće biti zaboravljeni. Nakon murala sa njihovim likovima koji je oslikan u centru grada na Moravi, u čast prerano nastradalih momaka u Velikoj sali Kulturnog centra sa početkom u 11 sati održan je program pod nazivom "Za naše drugare - mladi za mlade".

Po završetku programa učesnici su izašli na Gradski trg i u znak sećanja na nastradale mladiće pustili u nebo golubove, balone, a kompanija "Sloboda" ispalia je četiri raketna plotuna uz poruku da Ognjen, Ivan, Luka i Nikola nikada neće biti zaboravljeni.

- Prerano su otišli, ali su ostavili dubok trag u srcima svih nas. Ne prođe nijedan dan, a da se ne prisetimo njihovog osmeha, njihovih anegdota koje svi prepričavamo uz osmeh, ali i veliku tugu. Na nama je da čuvamo uspomenu na njih kao danas i da ne dopustimo da ona ikad izbledi, kaže drugarica jednog od nastradalih mladića.

Na platou ispred Doma kulture bio je i otac nastradalog Ognjena Vasiljevića koji se uz potresne reči na kratko obratio okupljenima.

- Deco, ja se zahvaljujem svima koji ste danas došli. Ovaj mural u centru grada sa njihovim likovima neka bude za vas blaženo mesto, izvor energije gde ćete moći svoje želje da realizujete, videćete. Dobili smo blagoslov. Svaki problem kad imate dođite ovde, kažite ga naglas i on će biti siurno rešen. Želim vas sve najbolje i još jednom vam duboko hvala - rekao je Boro Vasiljević.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike