Razvukli srpsku zastavu, pa zaigrali kolo: Čačani nakratko zaustavili saobraćaj, a razlog za to je odličan (FOTO/VIDEO)

30.10.2023

11:06

0

Na peticiju koju su potpisali svi žitelji Lugova nisu ostali nemi ni čelnici grada koji su prepoznali problem i sagradili im pored igrališta i teretanu na otvorenom

Razvukli srpsku zastavu, pa zaigrali kolo: Čačani nakratko zaustavili saobraćaj, a razlog za to je odličan (FOTO/VIDEO)
Copyright RINA

Da složne komšije mogu sve, još jednom se pokazalo, ovaj put na primeru meštana čačanskog naselja Lugovi. Njihovo mesto sve je bogatije mališanima, a ono što im je nedostajalo je igralište. Stoga su svi žitelji potpisali peticiju za njegovu izgradnju i tako dobili preko potreban kutak za bezbednu igru njihove dece.

- Ovo je veliki dan za nas, konačno nam se ispunila želja da imamo igralište za decu, da imamo gde da ih izvedemo, na mesto gde će biti bezbedniji. U ovom trenutku samo naše mesto ima više od 40 dece koje do sada nije imalo mesto za igru - kazao je za RINU Aleksandar Milinković, stanovnik Lugova.

 

Prema njihovim rečima, uspeli su da reše višegodišnji gorući problem tog dela grada.

- Na peticiju koju su potpisali svi žitelji Lugova nisu ostali nemi ni čelnici grada koji su prepoznali problem i sagradili im pored igrališta i teretanu na otvorenom, kao i sve prateće elemente, gumenu podlogu i ogradu - dodao je Milinković.

Da je ovo veoma važan dan za sve meštane, govori i činjenica da je na trenutak u ovom naselju sve stalo jer su zbog novoizgrađenog dečjeg igrališa žitelji nakratko zaustavili saobraćaj i opleli srpsko kolo, kako bi ga proslavili kako dolikuje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike