Ministarkina moćna poruka: Na ženama se zasniva jačina našeg društva

15.10.2023

15:30

0

Kisić je otvarajući 6. Sajam zimnice u Svrljigu, povodom Međunarodnog dana žena sa sela, rekla da su takve manifestacija prilika da se da dodatni vetar

Ministarkina moćna poruka: Na ženama se zasniva jačina našeg društva
Darija Kisić - Copyright TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Na ženama se zasniva jačina našeg društva, s obzirom na to da one čine stub porodica, a porodice stub države, izjavila je danas ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić, saopštilo je resorno ministarstvo.

Kisić je otvarajući 6. Sajam zimnice u Svrljigu, povodom Međunarodnog dana žena sa sela, rekla da su takve manifestacija prilika da se da dodatni vetar u leđa ženama da pokažu koliko su vredne, sposobne, koliko mogu i znaju.

- Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju će i u narednom periodu podržati sve pronatalitetne mere koje sprovodi opština Svrljig i mogućnost da žene sa sela, pored toga što brinu o svojim porodicama, imaju i svoje uspešne biznise - navela je Kisić.

Kazala je da Vlada Srbije svojim aktivnostima podržava ostanak ljudi na selu, jer je, kako je rekla, to srž našeg opstanka kao države, koja poštuje i čuva svoju tradiciju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike