Oni su ponos Dragačeva! Vukovci iz Lučana dobili vredne poklone za svoj marljiv rad i trud!

31.08.2023

17:01

0

"Opština Lučani nastavlja lepu praksu koju smo započeli pre tri godine", rekao je predsednik opštine Lučani Milivoje Dolović

Oni su ponos Dragačeva! Vukovci iz Lučana dobili vredne poklone za svoj marljiv rad i trud!
Vredni učenici dobili nagrade - Copyright Foto: RINA

Da opština Lučani i te kako ima svetlu budućnost i da u njoj ima mnogo omladine za ponos, najbolje pokazuje veliki broj đaka koji je školsku godinu sa svim peticama. Najboljim dragčevskim đacima kao poklon uručeni su laptopovi, a mnogo sreće u budućem školovanju poželeo im je i predsednik opštine Milivoje Dolović.

- Opština Lučani nastavlja lepu praksu koju smo započeli pre tri godine. Našim dragim vukovcima, ukupno je njih 14 , danas su uručeni prigodni pokloni od strane lokalne samouprave. Oni su dobili laptop računare koji će im svakako koristiti u nastavku školovanja. Mi, kao lokalna samouprava, trudimo se da omogućimo uslove za bolji društveni život mladih u Lučanima.

Ulaganje u obrazovanje, mladost i sport na teritoriji Dragačeva nikad nije bilo upitno. A bolje uslove dobiće i učenici srednje škole u Guči.

- Sutra, 1.septembra, posle 18 godina konačno puštamo u rad sportsku halu u Lučanima. Sve je završeno i dajemo je izdvojenom odeljenju Srednje škole “Dragačevo“ Guča na gazdovanje. Ove godine je novina i to da će svi naši odlični đaci sa teritorije opštine Lučani, od petog do osmog razreda, kao i učenici srednje škole, u toku naredne nedelje dobiti vaučere za noćno i dnevno kupanje na bazenu u Sportskom centru u Guči, koji će važiti do kraja ove i naredne godine“, rekao je Dolović.

Pokloni za đake od lokalne samouprave su lep gest i priznanje za ostvarene rezultate, ali i podsticaj za još veće uspehe u budućnosti.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike