Stanje na graničnim prelazima: Putnici ovog jutra na Preševu i Gradini čekaju oko 40 minuta - teretnjaci na Batrovcima oko četiri sata

17.07.2023

08:23

0

Putnici ovog jutra na Preševu i Gradini čekaju oko 40 minuta

Stanje na graničnim prelazima: Putnici ovog jutra na Preševu i Gradini čekaju oko 40 minuta - teretnjaci na Batrovcima oko četiri sata
Ilustracija - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Intenzitet saobraćaja je slabiji u odnosu na dane vikenda, ali ka Bugarskoj i Severnoj Makedoniji i danas treba očekivati talase sa većim brojem vozila, koji mogu uslovljavati povremeno duža zadržavanja na prelazima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, zadržavanje putničkih vozila na graničnim prelazima Preševo i Gradina na izlazu je 40 minuta.

Zadržavanja na teretnim terminalima na graničnom prelazu Batrovci na izlazu je 240 minuta, na Šidu i Kelebiji 120, a na Horgošu 90 minuta.

Navedeno zadržavanje na teretnim terminalima je posledica sporosti u radu susednih graničnih organa, navodi AMSS. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike