Užičani u trci za najlepše uređenja dvorišta: Generalno spremanje u punom jeku, "jure" nagrade u tri kategorije

22.06.2023

22:24

0

Konkurs je raspisan u tri kategorije i to su najlepše uređeno privatno dvorište, najlepši balkon – terasa i najuređeniji prostor oko višeporodičnih stambenih objekata

Užičani u trci za najlepše uređenja dvorišta: Generalno spremanje u punom jeku, "jure" nagrade u tri kategorije
Copyright Foto: RINA

I ove godine, u skladu sa Programom korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine Grada Užica za 2023. godinu, raspisan je Nagradni konkurs za izbor najlepšeg dvorišta na teritoriji grada Užica.

Konkurs je raspisan u tri kategorije i to su najlepše uređeno privatno dvorište, najlepši balkon – terasa i najuređeniji prostor oko višeporodičnih stambenih objekata.

Do 5. jula, kada je konkurs otvoren, mogu se prijaviti svi stanovnici grada Užica koji u prethodne dve godine nisu nagrađivani.

Komisija će po isteku roka konkursa izvršiti obilazak prijavljenih dvorišta (balkona), izvršiti bodovanje po utvrđenim kriterijumima i proglasiti pobednike po kategorijama, a sredstva za nagrade u svakoj kategoriji obezbeđena su u Budžetskom fondu za zaštitu životne sredine.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti radnim danom u prostorijama Odeljenja za zaštitu životne sredine i održivi razvoj, Ulica Petra Ćelovića bb (Šarena sala) i na e-mail adresu [email protected].

U prijavi navesti ime i prezime vlasnika, adresu, broj telefona, kategoriju za koju se prijavljuje i priložiti tri fotografije dvorišta.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike