Gospođa Stana ima najlepši balkon u centru Beograda: Pogledajte tek kako su divna najlepša dvorišta (FOTO)

23.06.2022

18:48

0

Autor: R.M.

Proglašeni pobednici za najlepše balkone i dvorišta u centralnoj gradskoj opštini

Gospođa Stana ima najlepši balkon u centru Beograda: Pogledajte tek kako su divna najlepša dvorišta (FOTO)
BALKON-850 - Copyright foto: Opština Stari grad

Najlepši balkon Starog grada nalazi se u Kneza Sime Markovića 9, a o različitim dekorativnim i zelenim biljkama se godinama brine Starograđanka Stana Krčmar Naumović.

Ovaj balkon proglašen je najlepšim u tradicionalnoj akciji "Za zeleniji Beograd" koju na nivou glavnog grada organiuzuje JKP „Zelenilo – Beograd“. U akciji učestvuje i opština Stari grad.  

Inače, u kategoriji najlepše zelene površine oko stambene zgrade prvo mesto pripalo je dvorištu u Dobračinoj 56a, na drugom mestu je dvorište u Bulevaru despota Stefana 45 a treće mesto zauzela je zelena površina u Ulici Vase Čarapića 24.

Najlepšu zelenu površinu ispred poslovnih objekata ima opštinski Centar za socijalni rad u Gospodar Jevremovoj ulici broj 19a, dok je drugo mesto pripalo Udruženju filmskih umetnika Srbije na Terazijama 26.

foto: Opština Stari grad
 

Pobednik za najuređenije dvorište predškolske ustanove je vrtić „Lipa“ u Solunskoj ulici 19, koje je nedavno obnovljeno u saradnji Grada Beograda i opštine Stari grad, piše na sajtu opštine Stari grad.

Pobednici opštinskog takmičenja od matične opštine Stari grad dobili su specijalne plakete i saksije sa ukrasnim šimširima i magnolijama, a dalje će  učestvovati u nadmetanju za najuređenije zelene površine na nivou grada Beograda.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike