Nikola je pravi heroj! U Aranđelovcu ga svi znaju, sada je pomogao bolesnom čoveku (FOTO)

23.05.2023

08:49

0

Nikola Milošević zaposlen u Policijskoj stanici Aranđelovac kao adminstrativni radnik saobraćajne policije

Nikola je pravi heroj! U Aranđelovcu ga svi znaju, sada je pomogao bolesnom čoveku (FOTO)
Heroj: Nikola Milošević - Copyright RINA

Prava drama odigrala se u Aranđelovcu, kada je u jednom naselju žena začula zapomaganje svog komšije. Odmah je pozvala policiju, Hitnu pomoć, vatrogasce, ali i kolegu Nikolu Miloševića koji je u ovom gradu već poznat po svom herojstvu i spasavanju ugroženih. Ni ovaj put nije rekao ne, već se za pet minuta stvorio na licu mesta pre svih.

- Čovek živi sam u kući i bolestan je, bio je u dvorištu a kad je ušao unutra zaključao se, međutim pao je i nije mogao da se pomeri pošto je slabog zdravlja. Počeo je potom da doziva u pomoć - kaže Nikola, koji je zaposlen u Policijskoj stanici Aranđelovac kao adminstrativni radnik saobraćajne policije.

RINA
Kuća u kojoj se odvijala drama

Kad je stigao na lice mesta, ispred kuce je bilo ljudi koji su se okupili, međutim kako su vrata bila metalna nisu mogli da ih otvore.

- Na prozorima su bile drvene roletne, znam da živi na prizemlju i da nije bas u zavidnoj materijalnoj i zdravstvenoj situaciji i nisam želeo da mu razbijam taj prozor. Popeo sam se nekako sa spoljne strane na gornji sprat koji nije dovršen i rukama razvalio daske koje su bile prikovane za prozor. Sišao sam dole pomogao čoveku, otključao vrata i sve se na kraju dobro završilo. Posle su stigli policija i Hitna pomoć - kaže ovaj heroj koji nije časio časa kako bi pomogao čoveku u nevolji, a tom prilikom je čak i povredio ruku.

Inače, Nikola je već poznat po jednom herojskom delu kada je velikom brzinom pritrčao detetu koje je samo prelazilo ulicu i nije videlo automobil koji mu dolazi u susret. Spasao ga je u poslednjem trenutku.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike