Vozači, prilagodite brzinu: Izvode se radovi širom Srbije, pogledajte kako će se saobraćaj odvijati

15.05.2023

08:42

0

Autor: Lj. S.

Iz JP "Putevi Srbije" kažu da su radovi obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom

Vozači, prilagodite brzinu: Izvode se radovi širom Srbije, pogledajte kako će se saobraćaj odvijati
Ilustracija - Copyright Pixabay

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je danas da se izvode radovi na pranju tunela Predejane, na državnom putu I A reda broj 1 u smeru ka Nišu, zbog čega će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom, dok će vozna biti zatvorena za vozila. 

Oni dodaju da su radovi obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na auto-putu E-75, kod petlje Beška - Novi Banovci, u oba smera, do sutra će biti izvođeni radovi na košenju razdelnog pojasa, te će u zoni radova, u dužini od pet kilometara, za saobraćaj biti zatvorena preticajna saobraćajna traka.

RINA
 

Takođe, na auto-putu E-75, u zoni petlje Vodanj, u oba smera izvode se radovi na sanaciji nadvožnjaka do 10. juna. Zatvorene su vozne i zaustavne saobraćajne trake, a saobraćaj se odvija preticajnim saobraćajnim trakama. Isto tako, parking - odmorište "Jerina" je zatvoreno.

Na auto-putu E-763, kod petlje Takovo - Preljina, u tunelu Šarani, izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoznog zastora do 30. maja, do 17 časova.

Na deonici Vodna - Krepoljin, između Lipovice i Krupajskog vrela najavljeni su radovi na rehabilitaciji, koji će se izvoditi do 4. jula, od sedam do 17 sati, uz naizmenično propuštanje vozila.

Kako su saopštili iz "Puteva Srbije", na deonici Sjenica - Sušica, u smeru ka Sjenici, najavljeni su radovi na ugradnji putno meteoroloških stanica, koji će se izvoditi sutra, 16. maja, u periodu od 8.30 do 17.30 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike