Vozači, oprez - prilagodite brzinu: Na ovim deonicama je izmenjen režim saobraćaja!

07.05.2023

10:47

0

Na auto-putu E-75, na petlјi Lapovo u oba smera, do 14. maja najavljeno je izvođenje radova na mostu

Vozači, oprez - prilagodite brzinu: Na ovim deonicama je izmenjen režim saobraćaja!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Prema informacijama "Puteva Srbije", na auto-putu E-75, kod kraka petlјe Beograd, za isklјučenje prema Beogradu, sutra će u periodu od devet do 16 časova biti izvođeni radovi na sanaciji kolovoza.

Na deonici puta Bojnik – Mijajlica do 30. maja od sedam do 17 časova najavljeni su radovi na mašinskom iskopu odvodnih jarkova uz naizmenično propuštanje vozila.

Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Beograd – Obrenovac, do 12. maja od sedam do 17 časova svakog radnog dana i subotom planirani su radovi na rekonstrukciji ulice Kralјa Aleksandra I, od novog kružnog toka do raskrsnice sa Uzun Mirkovom ulicom uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, na petlјi Lapovo u oba smera, do 14. maja najavljeno je izvođenje radova na mostu, pa će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, dok su vozna i zaustavna saobraćajna traka zatvorene za saobraćaj.

Na petlјi Lapovo zatvoreno je uklјučenje iz pravca Lapova za Niš. Zbog radova na sanaciji nadvožnjaka kod petlјe Lapovo, saobraćaj je regulisan pomoću semafora uz naizmenično propuštanje.

Na auto-putu E-75 kod petlјe Predejane petlјa Vladičin Han u smeru ka Nišu planirani su radovi na pranju leve cevi tunela Manajle. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, dok je vozna saobraćajna traka zatvorena za saobraćaj, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike