Vozači, oprez - prilagodite brzinu: Na ovim deonicama je izmenjen režim saobraćaja!

02.05.2023

09:01

0

Sprečite bespotrebnu glavobolju na vreme, ovo su najvažniji radovi na putevima

Vozači, oprez - prilagodite brzinu: Na ovim deonicama je izmenjen režim saobraćaja!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Na auto-putu E-75, petlja Umčari – petlja Vodanj, smer ka Nišu, zbog radova na sanaciji i uređenju parking - odmorišta „Jerina“ za saobraćaj je zatvoreno uključenje (ulivna traka) na parking i isključenje (izlivna traka) sa parkinga, do 5. maja do 17 časova, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Na auto-putu E-763, u tunelu Šarani, zbog radova na rehabilitaciji kolovoznog zastora u desnoj cevi, do 30. maja do 17 časova saobraćaj se odvija dvosmerno u levoj cevi tunela Šarani. Na auto-putu E-75, petlja Trupale - petlja Niš Jug, smer ka Vranju u toku su radovi na rekonstrukciji mosta i zameni elastične odbojne ograde do 10. maja do 16 časova. Za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka u dužini od 1.200 metara.

Na petlji Lajkovac na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na izgradnji nove kružne raskrsnice i pristupnih saobraćajnica, do 5. maja. Petlja Lajkovac, kao i naplatna stanica, zatvorene su za saobraćaj. Alternativni putni pravci su petlja Ljig (iz smera Čačka prema Lajkovcu i Valjevu) i petlja Ub (iz smera Beograda).

Na putu Sombor – Apatin izvodiće se radovi na rehabilitaciji, od danas do 10. jula, od sedam do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforima ili ručno mahačima. Alternativni putni pravac je put Sombor – Lugovo – Prigrevica – Apatin.

U neposrednoj blizini raskrsnice Borča-Ovča, u smeru ka Kovilovu, biće izvođeni radovi na sanaciji kolovozne konstrukcije, od danas od sedam sati do 20. maja do 17 časova, u dužini od 500 metara u dve trake, dok se saobraćaj odvija trećom slobodnom trakom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike