Vatra je progutala sve za 15 minuta: Od svega što su Todorovići sticali skoro trideset godina ostali samo goli zidovi i šut (FOTO)

21.02.2023

22:05

0

Imali smo sreće da su vatrogasci brzo lokalizovali požar koji je pretio da zahvati i samu kuću, u tome je i najveća sreća u nesreći - rekla je Danijela Todorović

Vatra je progutala sve za 15 minuta: Od svega što su Todorovići sticali skoro trideset godina ostali samo goli zidovi i šut (FOTO)
Vatra je "progutala" sve - Copyright RINA

Radisav Todorović iz čačanskog sela Gornja Gorevnica godinama se bavio preradom drveta, sve dok jedne večeri vatra nije progutala sve. Od objekta od 270 kvadrata ostali su samo zidovi, a veliki broj mašina i drvne konstrukcije sada su samo prah i pepeo.

- Od kola je krenulo ka krovu, cela hala bila je podšivena lamperijom, uhvatilo je drvene bindere i faktički za 15 minuta sve je nestalo. Sve dok vatrogasci nisu došli i presekli deo da ne ode na ostatak hale. Bilo je tu puno mašina, abrikter, brusilica, četvorostrana mašina, i dosta drveta, u momentu je sve otišlo, bilo je neverovatno. Po proceni policije i vatrogasaca materijalna šteta je negde od 50 do 60.000 evra - rekao je Radisav Todorović.

Pored same građevine nalazi se i porodična kuća Todorovića, koja je samo pukom srećom ostala netaknuta.

RINA
 

- Imali smo sreće da su vatrogasci brzo lokalizovali požar koji je pretio da zahvati i samu kuću, u tome je i najveća sreća u nesreći - rekla je Danijela Todorović.

Prerada drveta bio je poziv čitave porodice, za koji su Todorovići imali mnogo planova i ideja.

- Ovo je inače porodični posao od pamtiveka. Stric moga oca bio je u šumarskoj struci, moj otac je bio u oblasti drvne industrije, sestra i ja takođe, tako da je bio plan da se taj porodični posao održi. Imali smo dosta planova i ideja koje su realno mogle da se ostvare, ali eto sve je nestalo za tako kratko vreme - rekla je Danijela.

RINA
Radisav Todorović

Od svega što su Todorovići sticali skoro trideset godina ostali su samo goli zidovi i dosta šuta.

Ako želite da pomognete porodici Todorović to možete učiniti uplatom na žiro račun - 352 65000000671579 507.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike