Jaka poruka gradonačelnika Novog Sada: Milan Đurić istakao važnost mostogradnje, jedan faktor je glavni (VIDEO)

17.02.2023

16:41

0

Autor: 24sedam

Imamo više, oko 40.000 zaposlenih i zato je neophodno da se što pre sagrade mostovi, između ostalog je istakao prvi čovek Novog Sada

Jaka poruka gradonačelnika Novog Sada: Milan Đurić istakao važnost mostogradnje, jedan faktor je glavni (VIDEO)
Copyright nsuzivo

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić objavio je na je na svom Instagramu video o investicijama koje su došle u Novi Sad proteklih 10 godina.

Takođe, istakao je važnost zbog velikog priliva stanovništva, gužvama ali i potrebi da se što pre sagrade mostovi.

- Imamo ogroman, veliki broj priliva stanovništva u Novi Sad i hvala Bogu za to svakako značajne su investicije koje su ovih 10 godina došle u Novi Sad. Nama veliki problem su gužve.

 

 

Imamo više, oko 40.000 zaposlenih i zato je neophodno da se što pre sagrade mostovi. Ova tri mosta bi trebalo da budu gotova početkom 2026. godine. Budžet 2023. godine nama je projekcija 40 milijardi i 650 miliona dinara. 

To je nekih 150-153% nam je veći budžet u gradu Novom Sadu, što nesumnjivo znači koliko znače investicije koje su došle u međuvremenu, koliko je fabrika otvoreno u našem gradu. 

U poslednje tri godine mi smo otvorili “Continental” fabriku, “BMTS”, “Nidec” i “Barry Callebaut” tako da mi se borimo za svako radno mesto, za svaku firmu i borimo se, što je ono osnovno da niko ne ostane bez posla – napisao je prvi čovek Novog Sada.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike