Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

14.10.2020

13:45 >> 12:21

0

Autor: Jovana Vrećo

Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima
Copyright Printscreen/Youtube, Info LIGA Ivanjica

U narednom periodu će zbog radova na nekim putevima u Srbiji, biti izmena u obavljanju saobraćaja, saopšteno je iz Puteva Srbije.

Tako je petlja Niš Jug na auto-putu zatvorena do 15. oktobra, zbog radova na rekonstrukciji kolovoza. Alternativni putni pravac iz pravca Beograda prema Nišu je petlja Niš Sever dok se iz Vranja saobraćaj preusmerava na petlje ,,Merošina“ i Niš Sever.

Radovi u tunelu broj 34. na deonici Kneževići – Bela Zemlja – Užice, se produžavaju do 11.oktobra i izvode se između 19 i sedam časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na petlji „Ražanj“ na auto-putu, se do 9. oktobra izvode radovi na zameni habajućeg sloja asfalta a za vreme izvođenja radova petlja će biti zatvorena za uključenje i isključenje sa auto-puta. Alternativni putni pravac iz pravca Beograda je petlja Pojate, a iz pravca Niša petlja Aleksinački rudnici.

Na deonici auto-puta Ruma -Pećinci u toku su radovi na pojačanom održavanju, a dok radovi budu trajali saobraćaj će se odvijati dvosmerno na levom kolovozu auto-puta, smer Beograd – granični prelaz Batrovci.

Na petlji Petlovo Brdo se od 30. septembra izvode radovi na izgradnji nadvožnjaka iznad lokalnog puta. U toku izvođenja radova obustavljaće se saobraćaj na lokalnom putu Železnik-Rakovica, kružni put Kijevo.

Prema poslednjim informacijama na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila a teretna motorna vozila se na izlazima na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci zadržavaju 120 minuta, na graničnom prelazu Šid 60 minuta, a na Kelebiji 180 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike