Gradonačelnica Niša obišla prihvatilište: Uslovi ove ustanove za stara i odrasla lica u Nišu najbolji u Srbiji

20.01.2023

16:16

0

Autor: Maja Kostić

Jedan od korisnika, Dragan Stojković zahvalio je gradonačelnici na poseti i istakao da su u Prihvatilištu odlični uslovi, te da da svi dobijaju adekvatnu negu i pažnju

Gradonačelnica Niša obišla prihvatilište: Uslovi ove ustanove za stara i odrasla lica u Nišu najbolji u Srbiji
Copyright Grad Niš

Prihvatilište za odrasle i stare osobe kojima je neophodan smeštaj i hitna pomoć posebno tokom zime obišla je uoči pravoslavne Nove godine gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i razgovarala sa korisnicima ove ustanove.

Jedan od korisnika, Dragan Stojković zahvalio je gradonačelnici na poseti i istakao da su u Prihvatilištu odlični uslovi, te da da svi dobijaju adekvatnu negu i pažnju.

- Imamo sve uslove. I toplotu, medicinsku uslugu, razumevanje i stručne službe. Od prvog dana to što sam ja dobio nije vezano samo za mene već za sve korisnike. Jednu pre svega pažnju i toplinu - rekao je on. 

Grad Niš
Dragana Sotirovski u niškom prihvatilištu

- Kada čujete od ljudi koji su ovde da su zadovoljni onda je to najbolji pokazatelj da nismo pogrešili kada smo u martu prošle godine odlučili da Niš treba da ima prihvatilište, jer postoje oni kojima je potreban siguran krov nad glavom. Obezbedili smo potpuno novi prostor, a korisnicima su na raspolaganju negovatelji, zdravstvena nega, obroci, sobe, kupatilo i zajednički dnevni boravak, rekla je gradonačelnica prilikom posete Prihvatilištu i tom prilikom čestitala korisnicima i zaposlenima predstojeću Pravoslavnu novu godinu.

Milan Ranđelović, direktor Ustanove za pružanje usluga iz oblasti socijalne zaštite Mara, u okviru koje funkcioniše i Prihvatilište da korisnici ovde borave ovde od 6 meseci do godinu dana, a da je ukupan kapacitet za 15 osoba.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike