Obratio se otac nestale Pribojčanke potresnim rečima: "Osećam da je Ilinka živa"

10.01.2023

17:03

0

Autor: 24sedam

Dalibor navodi da svakodnevno pati zbog nestanka ćerke i da se nada da će se vratiti kući jer je tamo pored porodice čekaju i ljubimci

Obratio se otac nestale Pribojčanke potresnim rečima: "Osećam da je Ilinka živa"
potraga za Ilinkom traje i posle 20 dana - Copyright Rina/Facebook

Ilinka Dujović iz Priboja nestala je pre 29 dana, a njen otac ne odustaje od potrage za svojom ćerkom. Dalibor veoma često objavljuje potresne apele na Fejsbuku i moli sve ljude da se uključe u traganje za njom, a kako je naveo oseća da je ona živa. 

Dalibor kaže da je teško brojati dane koji prolaze ne znajući kako je Ilinka niti gde se nalazi. Otac mlade Pribojčanke priznao je i jednu jako bolnu stvar za svakog roditelja, da je zabrinut i zbog svog drugog deteta, koje je kako kaže nažalost zapostavio zbog nestanka ćerke.

- Ja osećam da je živa. Sigurno jeste. Bar ne moram da brinem , jer znam da u Srbiji, u našem Priboju žive dobri ljudi. Uvek će ostati bar jedan čovek na koga se mogu osloniti i kad svi se udalje - napisao je on na Fejsbuku.

Dalibor navodi da svakodnevno pati zbog nestanka ćerke i da se nada da će se vratiti kući jer je tamo pored porodice čekaju i ljubimci.

Printskrin/Fejsbuk
 

- Moram da malo sredim zdravlje i da provedem vreme sa mojim sinom. Zapostavio sam ga. Moj sinak! A kako da budem sa njim kad moram da mu nađem i dovedem seku. I njena kuca je čeka i mačke...svi su u kući. Ne mogu više da pišem večeras. Previše sam izmoren! I ne moram vas pitati, ja znam da ste još uz moju Ilinku i mene. Bez vaše podrške mi smo igubljeni - napominje nesrećni otac.

Dalibor se zahvaljuje svima koji učestvuju u potrazi za Ilinkom i moli dobre ljude da mu pomognu ukoliko saznaju bilo šta što bi bilo od koristi kako bi se njegova ćerka vratila u svoj dom.

Podsetimo, Ilinka je nestala 12. decembra po drugi put, a na sebi je imala zelenu jaknu, sivu trenerku i crne čizme. Za Ilinkom se takođe tragalo i 30. septembra 2022. godine kada je napustila porodičnu kuću i nestala. Tada je posle više od 24 sata potrage pronađena na visu Bić iznad Priboja u lošem stanju, zbog, kako se sumnja, trovanja prozrokovanog tabletama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike