"Ovo je bitka koju moram da dobijem": Potresne reči oca nestale Ilinke, apelovao na ljude da mu se pridruže u potrazi

01.01.2023

14:46

0

Autor: 24sedam

Vama želim da zamislte neku lepu želju i praznike provedete uz nekog ko vam mnogo znači, a moja želja je moja Ilinka, istakao je otac

"Ovo je bitka koju moram da dobijem": Potresne reči oca nestale Ilinke, apelovao na ljude da mu se pridruže u potrazi
potraga za Ilinkom traje i posle 20 dana - Copyright Rina/Facebook

Otac Ilinke Dujović iz Priboja koja je nestala pre 20 dana, istakao je da ima samo jednu novogodišnju želju, a to je da pronađe ćerku koja je poslednji put viđena 12. decembra oko 16 sati u starom delu Priboja.

- Verovatno vreme čini svoje i možda se neki ljudi udaljavaju ili su po strani. Ovo jeste moja životna bitka, moja najveća životna bitka koju moram da dobijem. Vama želim da zamislte neku lepu želju i praznike provedete uz nekog ko vam mnogo znači, a moja želja je moja Ilinka, napisao je njen otac Dalibor i apelovao na sve ljude dobre volje, udruženja i profesionlace da ostanu uz njega i pomognu mu da pronađe svoje dete.

Facebook/Priboj
 

- Išao sam u Rudo, sa pripadnicima policija pratili smo reku. Video sam se sa ljudima iz GSS i Ronilačkog kluba. Danas ću verovatno sam pretraživati Lim, rekao je Dalibor.

Ovo je drugi put da je Ilinka nestala u roku od dva i po meseca, a prošli put je nađena na brdu kod Priboja, nakon što je pokušala da izvrši samoubistvo lekovima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike