"Moja Ika je živa i uz vašu pomoć tata će je naći i dovesti kući" Otac nestale devojke iz Priboja ne gubi nadu, potraga traje 15 dana

27.12.2022

10:29

0

Autor: M. B.

Ilinka je poslednji put viđena 12. decembra oko 16 sati u starom delu Priboja

"Moja Ika je živa i uz vašu pomoć tata će je naći i dovesti kući" Otac nestale devojke iz Priboja ne gubi nadu, potraga traje 15 dana
Ilinka Dujović - Copyright Printskrin/Fejsbuk

Ilinka Dujović iz Priboja nestala je pre 15 dana, a njen otac ne gubi nadu da će je pronaći živu i poziva dobrovoljce da mu pomognu u potrazi.

Ilinka je poslednji put viđena 12. decembra oko 16 sati u starom delu Priboja. Pretpostavlja se da je na sebi imala zelenu jaknu, sivu trenerku i crne čizme. Za njom traga policija, njena porodica i građani. 

Facebook/Priboj
Ilinka Dujović

- Prijatelji, nadam se da ste još uz mene, uz moju Ilinku! Trebate nam! Svi vi! Svi daju doprinos! Na bilo koji način. Hvala vam! Danas nisam mogao nešto određenije obilizati neke delove. Nisam baš najzdraviji, ali dobar sam ja! Dizali smo dron! Nije ništa našao! Mnogo toga sam završio telefonom - napisao je sinoć na svom Fejsbuk profilu Dalibor Dujović, Ilinkin otac.

On je dodao da sa Opštinom Priboj i predsednikom ima odličnu saradnju i njihovu podršku.

- Za sredu i četvrtak je planirana jako ozbiljna pretraga vode i kopna! Sa dve ekipe iz Republike Srpske! Uz naravno saradnju policije, vatrogasaca, Opštine, svim državama i opštinama u okruženju, pomoći u ljudstvu, dron, mnogo toga! - napisao je Dalibor i dodao da je okolina dosta dobro pregledana, kao i reka Lim.

- Moja je Ika živa i uz vašu pomoć, njen tata će je naći i dovesti kući! Hvala vam, beskrajno hvala - napisao je otac nestale devojke.

Ovo je drugi put da je Ilinka nestala u roku od dva i po meseca, a prošli put je nađena na brdu kod Priboja, nakon što je pokušala da izvrši samoubistvo lekovima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike