Ilinke Dujović iz Priboja nema osam dana, otac je traži i u reci: Sugrađane zamolio da pogledaju u Lim i priobalje

19.12.2022

14:56

0

Autor: M. B.

Ilinka je poslednji put viđena 12. decembra oko 16 sati u starom delu Priboja

Ilinke Dujović iz Priboja nema osam dana, otac je traži i u reci: Sugrađane zamolio da pogledaju u Lim i priobalje
Ilinka Dujović - Copyright Facebook/Priboj

Dalibor Dujović, otac Ilinke Dujović koja je nestala pre nedelju dana u Priboju, po drugi put u roku od dva i po meseca, zamolilio je ljude koji žive u blizini Lima pogledaju u reku i njeno priobalje.

Ilinka je poslednji put viđena 12. decembra oko 16 sati u starom delu Priboja. Pretpostavlja se da je na sebi imala zelenu jaknu, sivu trenerku i crne čizme. 

Foto:Printskrin/Fejsbuk
 

- Dobro veče prijatelji, drugari, sugrađani, komšije. Hteo bih vas zamoliti da u narednim danima ako ste u mogućnosti, a živite u blizini Lima, pogledate reku Lim i priobalje. Sa obe strane Lima. Pokušavam da pratim reku, ali teško da mogu sam ili sa nekoliko prijatelja svakodnevno sve pokriti. Hvala vam od srca. Divni ste! Šta jos da vam kazem. Hvala!!! - napisao je Ilinkin otac na Fejsbuku.

Dalibor je po njenom nestanku uputio preko društvenih mreža apel za pomoć u potrazi, a u narednim danima građani su za njom u potragu kretali od železničke stanice.

Ilinka je krajem septembra takođe nestala, a na brdu iznad Priboja pokušala je samoubistvo tako što se otrovala lekovima. Pronađena je bez svesti, a lekari u pribojskoj bolnici tada su joj jedva spasili život. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike