Stanari u garaži zgrade uradili nesvakidašnju stvar: Snimak izazvao oduševljenje - "Prvi put čujem za ovako nešto" (VIDEO)

26.12.2022

16:17

0

Autor: M.M.

Baš pred praznike stanari jedne zgrade u Srbiji ujedinili su se i organizovali podelu paketića za decu

Stanari u garaži zgrade uradili nesvakidašnju stvar: Snimak izazvao oduševljenje - "Prvi put čujem za ovako nešto" (VIDEO)
Copyright Foto: Printscreen:Twitter/@BlekDzordz

Stara poslovica kaže: "Komšija je važniji od brata i rodbine", a da se i danas neguju prisni odnosi među susedima pokazuje primer jedne stambene zgrade u Srbiji.

Juče je na društvenoj mreži Tviter osvanuo snimak koji je izazvao oduševljenje

Baš pred praznike, korisnik pomenute mreže pokazao je kako su se stanari jedne zgrade u Srbiji ujedinili i organizovali podelu paketića za decu i druženje.

- U zgradi imamo 17 dece a ugostili smo jos 4 iz susedne zgrade. Svi su dobili paketiće i baš su bili srećni. Dobar komšiluk imam - napisao je korisnik koji je objavio video.

Praznični duh podstakao je komšije da se okupe u garaži zgrade, a ceo prostor su dekorisali i prilagodili mini proslavi.

"Svaka čast", "Naklon do poda", "Bravo, prvi put čujem za ovako nešto i zaista divno" , komentari su ispod ove objave, te se vidi da je mnoge oduševilo zajedništvo i sloga u stambenoj zgradi.

Početkom decembra isti korisnik postavio je snimak na kom se vidi kako je hodnik stambene zgrade okićen i kako su promenjene plafonjerke, uz komentar da "složan komšiluk kuću gradi".

Ne sumnjamo da će stanari ove zgrade nastaviti da žive u slozi i da se međusobno podržavaju i pomažu jedni drugima. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike