24SEDAM ZRENJANIN Danas je održana 16. sednica Gradskog veća

04.07.2022

11:52

0

Autor: 24sedam

Na kraju sednice, gradonačelnik je od predsednika Skupštine grada Zrenjanina Čedomira Janjića zatražio da za sutra zakaže vanrednu skupštinsku sednicu

24SEDAM ZRENJANIN Danas je održana 16. sednica Gradskog veća
Copyright Opština Zrenjanin

Šesnaesta sednica Gradskog veća održana je danas u Gradskoj kući, predsedavao je gradonačelnik Simo Salapura, a na dnevnom redu bilo je sedam tačaka. 

Članovi Veća usvojili su Predlog Odluke o izmeni Odluke o promeni Osnivačkog akta Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin, a zatim i Predlog Odluke o usvajanju nacrta Ugovora o realizaciji projekta prečišćavanja vode za piće u Zrenjaninu i Predlog Odluke o davanju saglasnosti Javnom komunalnom preduzeću "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin da poslove prečišćavanja vode vrši "PANNONIAN WATER" DOO Beograd.

U nastavku sednice usvojen je Izveštaj o realizaciji programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin za 2021. godinu, Izveštaj o realizaciji programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo" Zrenjanin za 2021. godinu, kao i Izveštaj o realizaciji programa poslovanja "Javnog preduzeća za urbanizam" Zrenjanin za 2021. godinu.

Na kraju sednice, gradonačelnik je od predsednika Skupštine grada Zrenjanina Čedomira Janjića zatražio da za sutra zakaže vanrednu skupštinsku sednicu i ocenio da su najvažnije tačke današnje sednice one koje su se odnosile na pitanje rešavanja pijaće vode. 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Zrenjanin koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike