24SEDAM STARA PAZOVA Održana radionica za mlade inovatore u susret takmičenju

06.12.2022

09:56

0

Autor: 24sedam

Organizator ove manifestacije je Savez pronalazača Srbije, a istu je podržala i opština Stara Pazova na čelu sa predsednikom Đorđem Radinovićem

24SEDAM STARA PAZOVA Održana radionica za mlade inovatore u susret takmičenju
stara pazova PrintskrinJutjub RSFranceIDF (1) - Copyright Printskrin/Jutjub/ RSFranceIDF

U sali Bele zgrade u Staroj Pazovi danas je održana radionica u okviru takmičenja mladih inovatora. Učešće su uzeli učenici osnovnih i srednjih škola sa teritorije staropazovačke, ali i okolnih opština. Drugi deo takmičenja biće realizovan u četvrtak, kada će učesnici imati priliku da predstave svoje biznis planove.

U svetu su najskuplje ideje, a najbolje, svakako, imaju mladi ljudi, pa će tako učenici osnovih i srednjih škola svoje originalne vizije imati priliku da predstave na 35.takmičenju mladih inovatora u Staroj Pazovi. U sali Bele zgrade u Staroj Pazovi danas je održana radionica na kojoj su učenici edukovani kako da formulišu svoju poslovnu ideju, da je analiziraju i ocene sa finansijskog i etičkog aspekta.

Cilj događaja je da se kroz radionice savlada izrada poslovnih planova i predstavljanje poslovnih ideja i na taj način podstaknu mladi da što kvalitetnije i kreativnije primenjuju naučeno, piše RTV Stara Pazova.

Organizator ove manifestacije je Savez pronalazača Srbije, a istu je podržala i opština Stara Pazova na čelu sa predsednikom Đorđem Radinovićem.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike