24SEDAM STARA PAZOVA Počele svečane proslave maturskih večeri za učenike

15.06.2022

12:05

0

Autor: 24sedam

Do sada najvažnije veče u životu, sinoć su proslavili učenici najveće osnovne škole u Sremu “Rastko Nemanjić Sveti Sava”

24SEDAM STARA PAZOVA Počele svečane proslave maturskih večeri za učenike
Screenshot 2022-06-23 132243 - Copyright Opština Vladimirci

Aktuelna školska godina za osmake i učenike 4. razreda srednjih škola je završena. Mali i veliki maturanti trenutno se pripremaju za vršne ispite i odbranu maturskih radova, a u toku su i svečane proslave maturskih večeri.

Do sada najvažnije veče u životu, sinoć su proslavili učenici najveće osnovne škole u Sremu “Rastko Nemanjić Sveti Sava”. Mali maturanti, njih 163 su imali priliku da na poseban način proslave završetak osmogodišnjeg školovanja, piše RTV Stara Pazova.

Tokom narednih nekoliko dana smenjivaće se maturske proslave i svečane podele dipoloma maturantima. Večeras je matursko veče vojačkih osmaka, dok će u četvrtak maturski program imati učenici školeHeroj Janko Čmelik. U petak će na svečanu proslavu otići osmaci škole “Slobodan Savković” iz Starih Banovaca kao i gimnazijalci i maturanti Ekonomsko-trgovačke škole iz Stare Pazove.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike