24SEDAM ŠABAC Gradonačelnik Pajić izabran za predsednik BFC kluba

08.11.2022

12:45

0

Autor: 24sedam

Gradonačelnik Pajić istakao je da je ovo velika čast za Grad Šabac koji je nosilac Sertifikata o povoljnom poslovnom okruženju.

24SEDAM ŠABAC Gradonačelnik Pajić izabran za predsednik BFC kluba
Aleksandar Pajić - Copyright Opština Šabac

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić na konstitutivnoj sednici Kluba gradova i opština sa povoljnim poslovnim okruženjem izabran je za zamenika predsednika BFC kluba koji posluje u okviru NALED-a. 

Za predsednicu kluba izabrana je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, a u predsedništvu su i gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić, gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Gradonačelnik Pajić istakao je da je ovo velika čast za Grad Šabac koji je nosilac Sertifikata o povoljnom poslovnom okruženju.

- Grad Šabac pruža punu podršku svim svojim sugrađanima, poslovnim partnerima i svima koji žive i rade na teritoriji grada Šapca. Dosadašnja iskustva podeliću sa ostalim lokalnim samoupravama, kako bismo zajednički unapredili privredni ambijent i na taj način doprineli zadovoljavanju potreba svih građana naše države. Kao zamenik predsednika BFC kluba, zalagaću se za proaktivnu politiku otvaranja novih radnih mesta i zapošljavanje, kao i za povoljno poslovno okruženje lokalnih samouprava u našoj zemlji. Zahvaljujem se svim članovima BFC kluba koji su mi pružili podršku i trudiću se da to poverenje opravdam - istakao je Pajić.

Tri ključna prioriteta Kluba gradova i opština sa povoljnim poslovnim okruženjem (BFC Klub) su unapređenje upravljanja komunalnim delatnostima na lokalu, kao i javnom imovinom opština i gradova i uspostavljanje jedinstvenog onlajn registra pasa lutalica u cilju sprečavanja zloupotreba sa odštetnim zahtevima za ujede.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Šabac koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike