24SEDAM ŠABAC Gradonačelnik pozvao sve zainteresovane na učešće u javnoj raspravi

25.10.2022

15:25

0

Autor: 24sedam

Grad Šabac će se u što kraćem roku založiti kod Ministarstva zaštite životne sredine za organizovanje ponovljene javne rasprave

24SEDAM ŠABAC Gradonačelnik pozvao sve zainteresovane na učešće u javnoj raspravi
Aleksandar Pajić - Copyright Opština Šabac

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić pozvao je sve zainteresovane građane, ekološka udruženja, predstavnike Ministarstva zaštite životne sredine i kompanije "Eliksir Zorka" da svojim učešćem u argumentovanoj javnoj raspravi dođu do najboljeg rešenja koja se tiču aktuelnih dešavanja.

- Prateći dešavanja i debatu između kompanije "Eliksir Zorka", ekoloških udruženja i zabrinutih građana Šapca kao gradonačelnik smatram da je potrebno ponovo organizovati javnu raspravu na predlog studije uticaja na životnu sredinu koja se ranije održala onlajn - kazao je gradonačelnik. 

Grad Šabac će se u što kraćem roku založiti kod Ministarstva zaštite životne sredine za organizovanje ponovljene javne rasprave. Pozivam zainteresovane građane, ekološka udruženja, Ministarstvo zaštite životne sredine i kompaniju "Eliksir Zorka" da svojim učešćem u argumentovanoj javnoj raspravi dođemo do najboljeg rešenja“, pozvao je gradonačelnik Pajić.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Šabac koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić pozvao je sve zainteresovane građane, ekološka udruženja, predstavnike Ministarstva zaštite životne sredine i kompanije ,,Eliksir Zorka” da svojim učešćem u argumentovanoj javnoj raspravi dođu do najboljeg rešenja koja se tiču aktuelnih dešavanja. - Prateći dešavanja i debatu između kompanije "Eliksir Zorka", ekoloških udruženja i zabrinutih građana Šapca kao gradonačelnik smatram da je potrebno ponovo organizovati javnu raspravu na predlog studije uticaja na životnu sredinu koja se ranije održala onlajn - kazao je gradonačelnik. Grad Šabac će se u što kraćem roku založiti kod Ministarstva zaštite životne sredine za organizovanje ponovljene javne rasprave. Pozivam zainteresovane građane, ekološka udruženja, Ministarstvo zaštite životne sredine i kompaniju "Eliksir Zorka" da svojim učešćem u argumentovanoj javnoj raspravi dođemo do najboljeg rešenja“, pozvao je gradonačelnik Pajić. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Šabac koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike